> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Lördag o "dagen efter"...

Kommentarer (5)

2009-05-30 @ 19:55:41

I dag är det "dagen efter". Vi hade fest på jobbet igår. Det var riktigt trevligt!  Jag lyckades hålla mej på fötterna hela kvällen, inte p g a alkoholintag, för det var obefintligt, men för att mina klackar var höööga! Det blev dock sent och jag är lite trött idag. Men eftersom det var så fint väder så passade vi på att vara ute i trädgården och nu darrar mina händer efter att jag kört grästrimmern... hihi!

Jag har även gjort små pinnar till växthuset där jag skrivit upp vad de olika tomatsorterna heter. Ser lite trevligare ut än dom där lapparna som sitter i krukorna när man köper dom.

Nu har vi ätit lite mat och ska titta på Robinson och bara slappa.

I morgon blir det att fira Bella här i Falkenberg. Mina föräldrar och syskon kommer och vi ska grilla lite. Det är ju Mors dag med så det blir väl en liten present till henne med. Hon lovade dock att göra en tårta och ta med. Snällt av henne!

Okidoki see you later! free hello kitty smileys 6381

Kommentarer

Postat av: Helena

Har haft en härlig dag och hunnit med allt. Både solat, pysslat på balkongen och städat.Har en "glasveranda" också och där har jag solat idag, balkongen är verkligen mini men mysig ändå. Nu har jag badat efter all sol och funderar på att se Fyra bröllop och en begravning, har faktiskt inte hängt med Robinson den här säsongen. Hoppas att du också har hat en härlig dag och får en skön kväll och imorgon väntar väl en dag till med strålande sol, kramar!

2009-05-30 @ 20:07:56
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: Helena

Hej! Visst är han bra Freddy! Jag fick en Queen-box av Patrik en gång när jag fyllde år och den är verkligen superbra! Ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi i morgon. Kram Helan

2009-05-30 @ 21:01:08
URL: http://mollymys.bloggagratis.se

Postat av: Anonym

fin färg i bloggen ;)

2009-05-31 @ 00:23:04
URL: http://tiiniisen.blogg.se/

Postat av: ella

godmorgon till en het söndag;)kokhett här iaf

2009-05-31 @ 08:51:33
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Postat av: Helena

Godmorgon! Det låter verkligen som du kommer få en jättehärlig dag. Det var lite så vi brukade göra "förr i tiden", grilla först och sen spelade vi krocket.Önskar dig också en jättefin dag tillsammans med din familj, kramar!

2009-05-31 @ 10:53:58
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback