> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Regn o rusk!

Kommentarer (2)

2010-08-25 @ 10:53:38

Idag ösregnar det och blåser och det har det gjort HELA helgen!

Vi upptäckte att vi hade översvämning i källaren i söndags! Jag bröt nästan ihop medan sambon lugnt säger: Det finns värre saker! Jo det har han ju rätt i men när man ser allt detta elände... allt flöt omkring!

Vi var lediga igår för att röja men det märktes knappt att vi gjort något! Det kom en besiktningsman hem till oss och gick igenom allt... Det verkar som vi får en rejäl ersättning och det är ju i alla fall en liten tröst. För dörrar, trösklar, tapeter, lister ... ja allt är ju förstört. Alla timmar vi lägger ner får vi lite ersättning med för och det blir nog bra när allt blir klart. Men vi hade ju sett fram emot att göra lite annat de kommande dagarna och helgerna.
Pust!


Håll i hatten! Regn och rusk!

Kommentarer

Postat av: Helena

Usch vad jobbigt med översvämning, men huvudsaken är kanske att ni hade en försäkring som täcker eventuella kostnader för sånt som har blivit förstört, förutom allt jobb förstås.Tänk att det nästan alltid dyker upp något när man tror att man skall få vila. Brrr, regn och rusk även i Nora. Har ändå varit en sväng i skogen idag och hittat ganska mycket kantareller. Myst med svampsmörgås och om det blir uppehåll i morgon blir det en sväng till, annars blir det att mysa i filt inomhus. Hoppas att du får en bra fortsättning på veckan, kram!

2010-08-25 @ 23:14:21
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: ella

bra med ersättning iaf.kram ha en bra söndag=)jag e mest deppig när ja tänker på valet..haha.ska ta ett bad e ju svinkallt ute nu

2010-08-29 @ 14:36:20
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback