> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Fredag!

Kommentarer (2)

2010-02-19 @ 13:19:52

Idag tar vi det lugnt... Det snöar jättemycket här nu och det kommer inte bli kul att vara på vägarna idag. Tänker på mina barn som ska köra på vägarna båda två idag... usch! Bara man tar det lugnt så ska det nog gå bra. 

I morron blir det att kolla på "fogmassa"... Snart är nämligen hallgolvet klart!! Jippie! Sambon har varit duktig och sedan är det tapeterna kvar. Sedan är det klart. Det ska bli skönt att verkligen kunna inreda hallen. Sambon tillverkar en egen hatthylla av ek och det kommer att bli en stoooor spegel och en hallbänk i alla fall. Sedan ska det upp lite fina tavlor. Sedan är det dags för nästa projekt... köket! 

I kväll blir det "Let´s Dance", lite godis och chips och sedan tidigt isänggående eftersom det blivit sent i säng varenda kväll denna veckan!

På söndag blir det en sväng till Helsingborg förmodligen, om vädret tillåter, och till IKEA. Vi ska kolla lite bara och sedan ska vi hämta en skohylla i ek som sambon köpt på Blocket. Förmodligen blir det en runda inom mamma och pappa med på vägen hem och förhoppningsvis klipper mamma till sambon... hihi!

Är trött på snön nu...

Kommentarer

Postat av: Helena

Godmorgon! Ja det har verkligen snöat här i natt också och jag skall nog stanna inne.Hoppas att ni kan ta er fram, men hörde att södra Sverige skulle få det mest besvärligt. Det är ju sjukt vad man längtar bort från det här nu, det var längesedan vi hade en sådan vinter med så mycket snö, men nu räcker det. Hoppas att din förkylning är bättre och att ni får en fin helg. Kör försiktigt, men det gör ni förstås, kram!

2010-02-20 @ 09:13:45
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: emma

sv; du får krya på dig då!

nä jag ska bara ta det lugnt :)

KRAM!

2010-02-20 @ 14:04:42
URL: http://eemmmajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback