> Jeanettes små funderingar... -
RSS RSS 2.0

Jeanettes små funderingar...

Ormvråk...?

Kommentarer (8)

2011-02-16 @ 10:24:49

När jag kör söderut på E6 varje dag upptäcker man ständigt nya saker... Redan i söndags lade Bella märke till att det satt en Ormvråk på en mittstolpe (reflexstolpe) med utbredda vingar när vi körde mot Laholm. När vi körde hem tittade vi lite extra men jag tyckte det såg ut som en sån där pälsmössa med öronlappar ni vet.

Nu har jag kört både måndag, tisdag och försökt titta och idag, onsdag, såg jag verkligen att det var en Ormvråk, som liksom var nerstucken i reflexstolpen! Usch vad hemskt och vingarna hängde liksom ut. Antagligen har den blivit påkörd och någon har hoppat ut och stuckit ner den i stolpen, det är den enda förklaringen jag har. Huvudet syntes liksom inte utan egentligen är det dom stora vingarna och bröstet man ser. Nu går det ju rätt fort på E6:an så man har inte så mycket tid att kolla, men jag ringde i alla fall Polisen och bad dom kolla upp det. Tragiskt...

Försöker verkligen engagera mig i dom vilda djuren och bevara deras rätt och stå upp för dom! Gillar inte licensjakt på varg och fattar inte hur man kan hålla Blårävar i uppfödning/fångenskap för att vissa ska kunna bära Blårävspäls!!

Igår kväll somnade jag på soffan som vanligt. Vaknade lagom till 21 och då var det dags att fika och sedan var jag relativt pigg. Typiskt! Somnade väl inte förrän rund 24 och då är det liksom kört att vara pigg när klockan ringer vid kvart i sex på morgonen!

Idag blir det lugnt...  om jag inte förstås ska gå med i en "Djurens rätt" eller nåt annat nyttigt och göra uppror mot människan som tror hon vet och kan allt!!

  
Vackra djur i vår natur!

Kommentarer

Postat av: ella

men stackarn:(

kanske va skadad eller påkörd så nån stoppat den där..men man kör väll ej ner huvet så där?(antar den var död redan)

älskar djur!!!!

kram

2011-02-16 @ 11:31:33
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: ella

jag är med i djurens rätt+ greenpeace=)

gå med i djurens rätt.se då får du mail hela tin hur läget är å kan maila till politiker+skriva på listor!kram http://www.djurensratt.se

2011-02-16 @ 13:29:16
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: ella

ja njuta av livet lite ju;)kul du hitta en fin tröja

får chansen vara med i en studie om vad jag anser om utförsäkringar+regeringens sjuka beslut.klart jag nappar=)nån motta får d vara.

kramis ha en fin helg

2011-02-18 @ 13:09:00
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: Helena

Håller med dig om allt du skriver. Värnar också om våra djur som man jagar och skjuter för att sedan t.ex plantera in nya vargar från Finland. Kanske inte är så insatt i debatten, men tycker det låter helt vansinnigt.Vi människor tar oss alldeles för stora friheter över djuren kan jag tycka! Älskar djur mer än människor, är själv "isbjörnsfadder", de krakarna har det inte heller lätt.Önskar dig en skön helg, kramar!

2011-02-18 @ 13:56:06
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Postat av: ella

hoppas er lördag blir fin=)svinkallt här idag!urk hihih

händer inget spec.kram!

2011-02-19 @ 10:41:03
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: ella

önskar dig en fin vecka!snart mars månad!!=)kram

2011-02-21 @ 20:19:55
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/

Postat av: Annica

"hon" ? ;P

2011-02-21 @ 20:35:33
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/

Postat av: Helena

Längtar också så till man kan sitta ute och dricka sitt morgonkaffe på balkongen. Just nu känns det väldigt långt borta. Har halkat kring på trottoarerna idag, det är glashalt och väldigt dåligt sandat. Kan tänka mig att det är fullt upp på kirurgakuterna! Kul med lite färg på kläderna, jag är också en "svart" människa, älskar den färgen och brukar slå till på lite marin ibland när jag är riktigt vågad, hihi. Önskar dig också en jättefin vecka, kramar!

2011-02-21 @ 21:08:29
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback